Besøg af fotografer i Le Boudoir

I juni måned var jeg så heldig at blive kontaktet af to dygtige fotografelever. Pernille og Elvira ville udforske forskellige lys- og skyggevirkninger i en æstetisk scene, der skulle emme af 50’ernes elegance og æstetik. Alt sammen værdier, der går lige ind i hjertet af Le Boudoir. Så jeg åbnede dørene for et ganske fantastisk og anderledes photoshoot, hvor Le Boudoir var kulisse.

Der blev leget med opstillinger, lys og skyggevirkninger, prøvet tøj en hel formiddag, hvor der blev arbejdet hårdt, men også levnet tid til hygge og eftertanke.

Resultatet af alt Pernille og Elviras arbejde er en helt aldeles vidunderlig fotoserie. Jeg har vist et udvalg her, men du vil også kunne finde flere af billederne andre steder på leboudoir.dk. Go’ fornøjelse 🙂

Posted on