Få din hud til at stråle igen

IMG_2597

Jeg føler mig heldig, jeg har fået lov til at blive mor til 4 skønne børn, men jeg må indrømme at både tid og økonomi gør så, at jeg ikke kan få helt så mange ansigts behandlinger ved profesionelle kosmetologer, som jeg kunne ønske. Tiden kommer forhåbentligt igen hvor jeg kan tillade mig den luksus.

Jeg har altid valgt at prioritere mine ansigts produkter og kosttilskud højt. Jeg tror på at daglig god behandling og gode organiske kosttilskud vil lønne sig i en sundere hud med flot udstråling og forhåbentligt vil det udsætte mine rynkers tilblivelse….

Rens er det ultimativt vigtigste for dit ansigts udstråling og stærkt undervurderet af rigtig mange kvinder….er man omhyggelig med det, så kan man faktisk godt spare lidt på ansigtsbehandlingerne.

Mine ugentlige rense ritualer:

Afrens: Først massere jeg mit ansigt med Gaelle Organic Balm Supérieure – skønneste olier der mildt og skånsomt fjerner snavs og make-up fra mit ansigt.

Derefter tager jeg min Clearsonic og smøre den med Gaelle Organic soap supérieure og lader den rense mit ansigt, det fjerner snavs i dybden – meget effektivt. Sæben indeholder masser af olier og virker på ingen måde udtørrende som alm. sæbe – tværtimod. (dette gør jeg hver dag – morgen og aften og afslutter med Gaelle Organic Toner, Gaelle Organic Serum Supérieure Bio Active, Gaelle Organic Crème Supérieure) Jeg har på intet tidspunkt siden jeg begyndte med Gaelle Organic haft tør hud, hvilket ellers før var et problem hver vinter.

Dybderensende maske fra Jurlique - Purity Specialist Treatment Mask
Ekstra rens/pleje 1 gang om ugen:

Dybderens og mild eksfoliering af din hud får den til at stråle, se glattere ud og giver alle de lækre serums og cremer du bruger adgang til at trænge ordentligt ind i huden.

Til det kan jeg anbefale dig, Jurlique Purity Specialist Treatment mask – den renser huden i dybden med ler og eksfolierer huden med abrikoskerner. Huden ser så lækker ud bagefter og det er tydeligt, at den er aktiv og gør sit arbejde.

 

 

Udrensende koncentrat fra Jurlique - Purity Specialist Compress BlendInden du påføre den, laver du et  skønt botanisk compress bad med Jurlique Purity Specialist Compress
concentrate, som vil åbne din huds porer. Jeg hælder 2 kapselfulde i en lille skål og tilsætter varmt vand, tager en klud og dypper deri og vrider den hårdt og lægger den over mit ansigt og trækker vejret dybt ind, dette gentager jeg 3 gange før at jeg smøre Jurlique Purity Specialist Treatment mask i ansigtet. Jeg lader masken sidde i min. 10 minutter. Tager så en smule vand i ansigtet og med cirkulære bevægelser får jeg nu aktiveret abrikoskernerne som blidt og skånsomt eksfolierer min hud og efter 1 – 2 minutter vasker jeg masken af.  Efter det bruger jeg så Gaelle Organic Toner, Gaelle Organic Serum Supérieure Bio Active og Gaelle Organic Crème Supérieure.

På den måde holder du huden sund udvortes, men jeg tror på at vi skal tænke holistisk for at opnå vores smukkeste fremtoning. Det kræver sund mad, god søvn, motion, frisk luft og for mig også kosttilskud. Det vil jeg fortælle om i mit næste indlæg…

 

 

Posted on

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *